FOTO/ ČUVA PRIVATNI ŽIVOT

Osvanula stara fotografija Enisa Bešlagića sa svojom lijepom suprugom, koju rijetko viđamo u javnosti

Showbizz08.03.23, 19:59h

Osvanula stara fotografija Enisa Bešlagića sa svojom lijepom suprugom, koju rijetko viđamo u javnosti
Trudim se normalno odgajati djecu, ali s druge strane znamo da na odgoj ne utječemo samo mi. Tu su i škola kao obrazovna institucija, televizija, mediji, okolina…, izjavio je jednom prilikom Enis Bešlagić

 

 


Bg. glumac Enis Bešlagić brižljivo čuva svoj privatni život daleko od očiju uvijek radoznale javnosti, pa se njegova porodica ne može često vidjeti.


No, sada se pojavila fotografija od prije 15 godina, na kojoj glumac pozirao sa svojom lijepom suprugom Sabinom, a nastala je na premijeri filma "Armin".

 

enis-beslagic-i-supruga

 

- Trudim se normalno odgajati djecu, ali s druge strane znamo da na odgoj ne utječemo samo mi. Tu su i škola kao obrazovna institucija, televizija, mediji, okolina… Džaba ja govorio jedno, ako će ona na Instagramu vidjeti nešto drugo ili na televiziji nešto treće, ako će u informativnim emisijama slušati govore mržnje… Jedino mogu moliti Boga da je čuva i drži daleko od toga - izavio je Enis Bešlagić u jednom intervjuu za Story.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još