Iza zatvorenih vrata

Erdogan se u Istanbulu sastao sa članovima Predsjedništva BiH

Front24.02.23, 15:26h

Erdogan se u Istanbulu sastao sa članovima Predsjedništva BiH
Erdogan je u vili Vahdettin održao sastanak iza zatvorenih vrata s članovima Predsjedništva BiH Željkom Cvijanović, Denisom Bećirovićem i Željkom Komšićem, saopšteno je iz Direkcije za komunikacije pri Uredu predsjednika Turske


Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan sastao se danas u Istanbulu sa članovima Predsjedništva Bosne i Hercegovine.


Erdogan je u vili Vahdettin održao sastanak iza zatvorenih vrata s članovima Predsjedništva BiH Željkom Cvijanović, Denisom Bećirovićem i Željkom Komšićem, saopšteno je iz Direkcije za komunikacije pri Uredu predsjednika Turske.


Nisu objavljene dodatne informacije o sastanku, koji je održan nekoliko sedmica nakon dva snažna zemljotresa koja su potresla jug Turske, 6. februara, a u kojima je smrtno stradalo više od 43.550 ljudi.


Mnoge države svijeta poslale su neposredno nakon razornih zemljotresa timove za traganje i spašavanje, kao i humanitarnu pomoć žrtvama u Turske, a među njima je i Bosna i Hercegovina.


(FENA/jk)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još