još ćemo čekati

Marinković Lepić: Odluka o predsjedniku FBiH na sjednici Parlamenta u utorak

Front24.02.23, 12:05h

Marinković Lepić: Odluka o predsjedniku FBiH na sjednici Parlamenta u utorak
- Vidimo da nije postignut dogovor, odnosno od Bradare i Stojanovića smo obaviješteni da nema dogovora pa su se stekli uslovi da Predstavnički dom odlučuje o tome ko će biti predsjednik i potpredsjednik FBiH - navela je nakon sastanka Marinković Lepić

 

 

Predsjedavajuća Predstavničkog doma Parlamenta FBiH Mirjana Marinković Lepić (NS) izjavila je danas nakon radnog sastanka članova rukovodstva ovog doma da su se stekli uslovi da Predstavnički dom odlučuje o tome ko će biti predsjednik i potpredsjednik FBiH a sjednica tog doma je zakazana u utorak u 12 sati.

 

- Vidimo da nije postignut dogovor, odnosno od Bradare i Stojanovića smo obaviješteni da nema dogovora pa su se stekli uslovi da Predstavnički dom odlučuje o tome ko će biti predsjednik i potpredsjednik FBiH - navela je nakon sastanka Marinković Lepić.

 

(Fena/rm)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 43

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još