FOTO/ SLIKA ZA 'JUBILARNI' ROĐENDAN

Rijetka fotografija Tarika Filipovića sa roditeljima: Iako im je sin tv zvijezda, žive u rodnoj Zenici daleko od očiju javnosti

Showbizz21.02.23, 10:47h

Rijetka fotografija Tarika Filipovića sa roditeljima: Iako im je sin tv zvijezda, žive u rodnoj Zenici daleko od očiju javnosti
Prošle godine, povodom 50. rođendana, objavio je upravo takvu fotografiju, a inače se svake godine na svoj rođendan pohvali fotografijom uz maminu tortu

 

 

 

 


Tarik Filipović omiljeno je televizijsko lice, jedan od najpoznatijih glumaca i televizijskih voditelja u regonu. Godinama gradi uspješnu u Hrvatskoj, gdje i živi s porodicom, suprugom Lejlom i njihovim sinovima, ali često dolazo i u Bosnu i Hercegovinu te rodnu Zenicu.


Ipak, nastoji svoj privatni život čuvati, koliko-toliko, daleko od radoznalih očiju javnosti, a posebno se rijetko mogu vidjeti njegove fotografije sa roditeljima.


No, prošle godine, povodom 50. rođendana, objavio je upravo takvu fotografiju, a inače se svake godine na svoj rođendan pohvali fotografijom uz maminu tortu.


Tarikovi roditelji žive u rodnoj Zenici i drže se podalje od pogleda javnosti, tako da ih se zaista rijetko može vidjeti.

 

tarik-filipovic-roditelji

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još