Predsjedavajući Skupštine KS o kandidatu za premijera

Okerić: Nihad Uk je vrlo odgovoran i sistematičan u radu

Front16.02.23, 12:59h

Okerić: Nihad Uk je vrlo odgovoran i sistematičan u radu
Istkao je da je Trojka za četiri godine u Vladi Kantona Sarajevo izgradila sistem međusobnog uvažavanja i poštivanja, te zajedničkog razumijevanja i saradnje na kompromisima u cilju rješavanja problema u društvu

 

 

Predsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo Elvedin Okerić (Narod i Pravda) kazao je da će nakon zasjedanja organa te stranke imati jasniju dinamiku oko nastavka formiranja Vlade Kantona Sarajevo. 

 

To je izjavio komentirajući činjenicu da je Naša stranka za premijera KS predložila Nihada Uka.

 

- Nikad Uk je čovjek koji je poštovan i uvažavan od onih koji su s njim ikad sarađivali. Magistar prava koji iza sebe ima odlično iskustvo i znanje o procedurama zakonodavne i izvršne vlasti. Vrlo odgovoran i sistematičan u svom radu - istakao je Okerić.

 

Istkao je da je Trojka za četiri godine u Vladi Kantona Sarajevo izgradila sistem međusobnog uvažavanja i poštivanja, te zajedničkog razumijevanja i saradnje na kompromisima u cilju rješavanja problema u društvu.

 

- Kao takvim građani Kantona Sarajevo dali su nam podršku, koju ćemo opravdati u naredne četiri godine - istakao je Okerić.

 

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još