foto/ završna faza

Bliži se kraju izgradnja modernog tržnog centra na ulazu u Tuzlu, na 17.000 kvadrata: Evo kako će izgledati...

Biznis Klub15.02.23, 12:38h

Bliži se kraju izgradnja modernog tržnog centra na ulazu u Tuzlu, na 17.000 kvadrata: Evo kako će izgledati...
Zemljište i devastirani objekat su 2019. godine prodati za 1.356.700 KM. Stečaj u Gumingu trajao je devet godina, a od navedenih sredstava tada je obezbjeđeno uvezivanje staža radnicima Guminga i dio plata zagarantovanih stečajem

 

 


U toku je završna faza izgradnje savremenog tržnog centra Belamionix u Tuzli.


Novi tržni centar Belamionix u Tuzli predstavlja jedan moderan i sadržajan centar u kojem pored postojećeg hipermarketa Belamionix u ponudi ima više različitih poslovnih prostora za iznajmljivanje, prenosi Akta.ba.


Poslovni prostori su pogodni za obavljanje raznovrsnih djelatnosti. Prilagodljive su kvadrature u rasponu od 10 do 2.000 kvadrata.

 

belamionix-tuzla1


Centar se prostire na ukupnoj površini od 17.000 kvadratnih metara, a nalazi se na adresi-Husinskih rudara (bivša fabrika Guming).


Zemljište i devastirani objekat su 2019. godine prodati za 1.356.700 KM. Stečaj u Gumingu trajao je devet godina, a od navedenih sredstava tada je obezbjeđeno uvezivanje staža radnicima Guminga i dio plata zagarantovanih stečajem.

 

belamionix-tuzla3


"Iskoristite svoju priliku i budite u centru svih zabavnih dešavanja koja nas očekuju u novom savremenom tržnom centru Belamionix u Tuzli", poručuju.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!