OGLASIO SE MINISTAR BEZBJEDNOSTI

Nenad Nešić pohvalio spasilačke timove BiH: 'Ponosan sam... Životi koje su spasili čine ih istinskim herojima'

Front12.02.23, 17:21h

Nenad Nešić pohvalio spasilačke timove BiH: 'Ponosan sam... Životi koje su spasili čine ih istinskim herojima'
Sada se pokazuje koliko su bili besmisleni pokušaji pojedinaca da politizuju i ovu humanu misiju i da je koriste za širenje podjela i nametanje svađa - kazao Nesić

 

 

 

Ministar bezbjednosti Bosne i Hercegovine Nenad Nešić uputio je pohvalu spasilačkim timovima koji učestvuju u potrazi i spašavanju žrtava razornog zemljotresa koji je pogodio Republiku Tursku.


- Prije svega kao čovjek, a potom kao ministar bezbjednosti BiH, ponosan sam na rad, požrtvovanost i uspjehe spasilačkih timova Republičke uprave Civilne zaštite Republike Srpske i Uprave Civilne zaštite FBiH i Odjela za javnu bezbjednost Brčko Distrikta. Životi koje su spasili čine ih istinskim herojima.
Sada se pokazuje koliko su bili besmisleni pokušaji pojedinaca da politizuju i ovu humanu misiju i da je koriste za širenje podjela i nametanje svađa - kazao Nesić.


On je uputio čestitku svim pripadnicima spasilačkih timova i zaželio im svu ličnu i profesionalnu sreću.


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 23

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još