FOTO/ ODJEĆU NOSI I KAD JE ISTROŠENA

Kralj Charles posjetio džamiju u Londonu: Skinuo cipele pa otkrio rupu na čarapama

Lifestyle11.02.23, 21:28h

Kralj Charles posjetio džamiju u Londonu: Skinuo cipele pa otkrio rupu na čarapama
Iako se o njegovom izgledu često ne govori, monarh je poznat po tome da odjeću nosi, reciklira i koristi čak i nakon što je istrošena

 


Kralj Charles posjetio je ove sedmice historijsku džamiju u istočnom Londonu i na kraju dospio na naslovnice zbog svojih čarapa.


Charles i njegova supruga Camilla svratili su u srijedu u džamiju u Brick Laneu. Tokom posjete dočekalo ih je mnoštvo i plesači. Charles je bio odjeven u hlače i košulju, a preko toga je nosio crni kaput. Camilla je obukla elegantan bijeli kaput koji je nosila uz crne kožne rukavice i crne čizme iznad koljena.

 

Camilla je po ulasku u džamiju pokrila glavu maramom, slijedeći običaje. Charles, koji je nosio par sjajnih crnih svečanih cipela, skinuo ih je kad je krenuo u svetu zgradu, otkrivajući pritom i – rupu na čarapi.

 

kralj-sharles-rupa-na-carapama-2


Rupa, iako mala i pomalo iznenađujuća, podsjetnik je na Charlesov domišljati smisao za modu. Iako se o njegovom izgledu često ne govori, monarh je poznat po tome da odjeću nosi, reciklira i koristi čak i nakon što je istrošena, prenio je Index.hr.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!