održan sastanak u proširenom sastavu

Nakon dugo vremena, oglasili se iz SBB-a: Počele pripreme za izbore 2024. godine

Front10.02.23, 13:32h

Nakon dugo vremena, oglasili se iz SBB-a: Počele pripreme za izbore 2024. godine
Nakon dužih diskusija i analiza, zaključeno je da se ranije formirana radna grupa proširuje i da će se u narednom periodu, u proširenom sastavu baviti formiranjem timova na nivou Kantona u cilju blagovremene pripreme za izbore 2024. godine

 

 

 

Tročlana radna grupa za analizu izbornih rezultata Saveza za bolju budućnost, koju je formirao predsjednik Fahrudin Radončić održala je radni sastanak u proširenom sastavu gdje su prisustvovali članovi i aktivisti Saveza iz cijele BiH. 


Nakon dužih diskusija i analiza, zaključeno je da se ranije formirana radna grupa proširuje i da će se u narednom periodu, u proširenom sastavu baviti formiranjem timova na nivou Kantona u cilju blagovremene pripreme za izbore 2024. godine. 


Radnom sastanku u jednom dijelu pridružio se i predsjednik SBB BIH Fahrudin Radončić kojom prilikom je tročlana radna grupa za analizu izbornih rezultata predala Izvještaj predsjedniku.

 

(DEPO PORTAL/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 27

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još