Poetična bivša premijerka

Jadranka Kosor pokazala svoju mekšu stranu, u svojoj sjetnoj objavi na Twitteru požalila se...

Lifestyle23.01.23, 14:55h

Jadranka Kosor pokazala svoju mekšu stranu, u svojoj sjetnoj objavi na Twitteru požalila se...
"Za vas jedan topao zagrljaj", "Evo jedan virtualni zagrljaj od srca, i to se nekako računa", "Jadranka, suosjećam", pisali su joj pratitelji u komentarima

 

Jadranka Kosor na Twitteru je objavila status kojim je rastužila svoje pratitelje, prenosi Dnevnik.hr.

Bivša premijerka hrvatske Jadranka Kosor vrlo je aktivna na Twitteru, gdje ju prati više od 37 tisuća ljudi.

Na društvenoj mreži bilježi trenutke iz svojeg privatnog života, a često se hvali i jelima koje priprema, no jednom od posljednjih objava rastužila je pratitelje.

"Cijeli dan sama doma, a danas je dan zagrljaja. A vjetar zavija oko prozora", napisala je Kosor i izazvala lavinu reakcija.

"Za vas jedan topao zagrljaj", "Evo jedan virtualni zagrljaj od srca, i to se nekako računa", "Jadranka, suosjećam", pisali su joj pratitelji u komentarima, a Jadranka im je zahvalila na podršci.

"Hvala mnogima na virtualnim zagrljajima. Jučerašnji tvit o zagrljajima nije bio tužan. Samo sličica jednog dana", poručila je bivša premijerka.

Kosor je funkciju premijerke obnašala od 2009. do 2011. godine. Što se tiče njezina privatnog života, majka je sina Lovre, kojeg je dobila u braku s novinarom Ivom Škopljancem, a prije nešto više od godinu dana postala je i baka dječaka.

(DEPO PORTAL/jk)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!