40 godina na muzičkoj sceni

Više od dvije decenije nije pjevala u Sarajevu: Doris Dragović najavila koncert u Domu mladih, obećava ludu zabavu

Showbizz19.01.23, 10:46h

Više od dvije decenije nije pjevala u Sarajevu: Doris Dragović najavila koncert u Domu mladih, obećava ludu zabavu
Istinska dalmatinska diva, miljenica cijele regije i žena čiji su koncerti svojevrsne glazbene priče, još jednom će opravdati sve dodijeljene epitete koji ju prate četiri desetljeća

 

 


Nakon brojnih upita i velike želje fanova, koncert Doris Dragović napokon će se održati i u Sarajevu. Legendarna splitska pjevačica već je dugih 40 godina na domaćoj sceni, a njezini hitovi i dalje ne blijede. A poslije dugih 20-ak godina, konačno će ponovno zapjevati u Sarajevu i to baš 8.marta, na Dan žena, Sarajlije će razveseliti koncertim spektaklom u Domu mladih.  


Istinska dalmatinska diva, miljenica cijele regije i žena čiji su koncerti svojevrsne glazbene priče, još jednom će opravdati sve dodijeljene epitete koji ju prate četiri desetljeća.


Njezina bogata glazbena karijera, čiju obljetnicu je nedavno proslavila koncertom u prepunoj Spaladium Areni u rodnom Splitu, zadivljuje i ne ostavlja ravnodušnim. Doris Dragović jedna je od najdugovječnijih dama na estradi, a ljubavne balade postale su njezin zaštitni znak. Hitove znaju generacije koje se u njezino vrijeme još nisu ni rodile, a potvrđuju to gomile na svakom njezinom novom koncertu, gdje se uglavnom dogodi gotovo eruptivna energija.


Svi ljubitelji Dorisinog glazbenog puta, imat će priliku 8. marta u Domu mladih zapjevat uživo s njom neke od bezvremenskih hitova poput: “Malo mi za siću triba”, “Željo moja”, “Neću propast ja”, "Jedini", "Krivi ljudi", "Zemlja i stina", "Dajem ti srce", "Marija Magdalena", "Brod za nabolje"…


Doris se veseli ponovnom susretu sa Sarajevom, a posebno joj znači susret s publikom iz ovih krajeva s kojima se nije dugi niz godina susrela, barem ne na pozornici u Sarajevu. Kao i uvijek donosi dušu i srce puno ljubavi, svoje najveće hitnove i dva sata pjesme, plesa i zabave.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!