IZ NAŠE STRANKE POVODOM IZBORA GRADONAČELNIKA TUZLE

Šampion predizbornih obećanja - Lugavić kampanju već počeo, samo najavljuje, iako je u poziciji da realizuje

Front18.01.23, 17:20h

Šampion predizbornih obećanja - Lugavić kampanju već počeo, samo najavljuje, iako je u poziciji da realizuje
Iako je u poziciji da realizuje, on samo najavljuje, i to sasvim slučajno pred izbore

 

 


Kampanja za prijevremene izbore u Tuzli počinje u subotu. Međutim, obećanja kandidata su već počela.


Omer Berbić, kandidat Naše stranke za gradonačelnika Tuzle, reagovao je povodom preuranjene kampanje v.d. gradonačelnika Zijada Lugavića:


- Iako službena predizborna kampanja počinje za nekoliko dana, v.d. gradonačelnik Tuzle je svoju već započeo. On obećava izgradnju parkinga kod UKC-a, izgradnju stare Majevice, izgradnju na jezeru Kop, rješavanje stanja gradskog i prigradskog saobraćaja. Lugavić govori o proširenju kapaciteta centralnog grijanja, početku izgradnje Crystalika, najavljuje Lidl i mnoge infrastrukturne projekte.


Iako je u poziciji da realizuje, on samo najavljuje, i to sasvim slučajno pred izbore.


Očito je Grad Tuzla postao šampion predizbornih obećanja u BiH i da ovo nema veze s realnošću. Sigurni smo da građanke i građani neće pasti na jeftine predizborne trikove i da će podržati one koje mogu zaista pomaći stvari sa mrtve tačke, a ne one koji će se ponašati kao zamjena postojećem sistemu - poručio je Berbić, navodi se u saopćenju naše stranke.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!