Sve zbog bivšeg muža

Shakirina osvetnička pjesma danima trese Internet, a sekira i vlasnike poznatih brendova

Showbizz16.01.23, 13:53h

Shakirina osvetnička pjesma danima trese Internet, a sekira i vlasnike poznatih brendova
"Baby, želim ti sve najbolje s mojom zamjenom, ne znam što ti se dogodio, ali zamijenio si Ferrari za Twingo, zamijenio si Rolex za Casio...", stihovi su njezine pjesme

 

Shakirina nova pjesma koju je posvetila španskom fudbaleru Gerardu Piqueu, svom bivšem mužu koji ju je nakon 11 godina braka i dvoje sjece ostavio zbog duplo mlađe žene,  posljednjih je dana predmet brojnih rasprava na društvenim mrežama. Pjevačica u pjesmi spominje i poznate brendove, što joj neki zamjeraju, smatrajući da ih dovodi u "neugodan položaj", prenosi Index.hr.

 

"Baby, želim ti sve najbolje s mojom zamjenom, ne znam što ti se dogodio, ali zamijenio si Ferrari za Twingo, zamijenio si Rolex za Casio...", stihovi su njezine pjesme. Izazvala je puno komentara uspoređujući satove Rolex i Casio, a na iznenađenje mnogih svjetski poznat proizvođeč satova Casio je komentirao Shakirinu pjesmu na službenom Twitter profilu Division Educativa.

 

"Dobili smo puno obavijesti zbog spominjanja Casija u pjesmi. CASIO (satovi i tipkovnice) i (kalkulatori) su za cijeli život", piše u objavi.

 

Na Twitteru se pojavio i profil CASIO na kojem se dijele razne šale na račun Shakire,  a na istoj društvenoj mreži oglasio se i proizvođač automobila Renault, objavivši fotografiju Twinga uz opis: "Za dečke i djevojke poput tebe. Pojačaj zvuk!"

 

I dok se bura oko Shakirine nove pjesme pod nazivom "BZRP Music Sessions #53" na internetu ne stišava, poslušajte njen novi hit  i procijenite sami da li vam se dopada!

 

 

 


(DEPO PORTAL/jk)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!