VIDEO/ DANCE IKONA '90-IH

Sjećate li se bh. pjevača Senne M? Već dugo se ne bavi muzikom, ali niže priznanja - dobitnik je Emmyja, evo za šta...

Showbizz10.01.23, 16:30h

Sjećate li se bh. pjevača Senne M? Već dugo se ne bavi muzikom, ali niže priznanja - dobitnik je Emmyja, evo za šta...
Njegov život danas je vezan za radionicu. Izrađuje opremu, kamere koje kupuje NASA, a jedna od njegovih kamera je bila i u seriji “Igra prijestolja”, za šta kaže da mu je još uvijek nestvarno

 

 

 

Dance ikona '90-ih Senad Galijašević, poznatiji kao Senna M, dobio je nagradu Emmy za postignuća u inžinjerstvu, nauci i tehnologiji u suradnji sa Stypeom. Tom se nagradom pohvalio na svom profilu na društvenim mrežama te se zahvalio svima koji su vjerovali u njih.

 


Senna M se već neko vrijeme ne bavi muzikom. Njegov život danas je vezan za radionicu. Izrađuje opremu, kamere koje kupuje NASA, a jedna od njegovih kamera je bila i u seriji “Igra prijestolja”, za šta kaže da mu je još uvijek nestvarno.


Iako se muzikom ne bavi 20 godina, nezaobilazne su njegove pjesme “Beba”, “Indijanac”, “Tuc-tuc”, “Zlatna ribica”, “Svemirka” ili “Jeseni sibirske”. Tu je i veliki solo hit “Jasmina”, ali i duet s Alenom Islamovićem na pjesmi “Opet jasmin miriše”. Svi ovi i još poneki hitovi našli su se na kompilaciji “The Best of Collection” koja je objavljena krajem 2020. godine, piše N1.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još