VIDEO/ Ministar Hadžiahmetović pojašnjava

Sarajevogas već dobio nalog da po automatizmu umanji cijene plina za prva tri mjeseca! A šta će biti sa centralnim grijanjem?!

Biznis Klub10.01.23, 15:02h

Sarajevogas već dobio nalog da po automatizmu umanji cijene plina za prva tri mjeseca! A šta će biti sa centralnim grijanjem?!
Biće korigovane cijene plina onoliko koliko Vlada usvoji, i odnosit će se za period od prva tri mjeseca 2023. godine, naglasio je Hadžiahmetović

 

 

Enver Hadžiahmetović, ministar komunalne privrede, infrastrukture, prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša za TVSA je komentarisao najavljeno smanjenje cijene plina. To je dobra vijest za građane KS, koji u najvećem procentu troše plin koji ulazi u BiH.


Sarajevogas je već dobio nalog da po automatizmu smanji cijenu plina, dok će odluku o smanjenju cijena grijanja za korisnike Toplana donijeti Nezavisno tijelo.


Biće korigovane cijene plina onoliko koliko Vlada usvoji, i odnosit će se za period od prva tri mjeseca 2023. godine, naglasio je Hadžiahmetović.

 

Više pogledajte u videu...

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još