Otpočeo godišnji remont

Karleuša se počastila novim 'ruski volumen' usnama! Mnogi kažu da je pretjerala, šta vi mislite?

Showbizz09.01.23, 12:58h

 Karleuša se počastila novim 'ruski volumen' usnama! Mnogi kažu da je pretjerala, šta vi mislite?
Može se reći na osnovu njenog osmijeha i podignutog palca na fotografiji da je Karleuša prezadovoljna svojim novim senzaulnim usnama

 

 

Odavno je poznato da pop zvijezda Jelena Karleuša mnogo novca ulaže u svoj izgled, te da je definitivno bez konkurencije kada je riječ o stilu.

 

Naime, navikli smo od početka njene karijere da Jelena nosi posljednje modne krpice svjetski poznatih dizajnera, a isto tako svaki dio njenog tela od glave do pete je njegovan, prenosi Express.

 

Ovoga puta, Jelena je osvježila svoje usne, dajući im takozvani “ruski volumen” koji je trenutno najpopularniji u svijetu.

 

karleusa-usne-1

 

-Šta reći? Svjetska zvijezda kod mene… Pored cijele Evrope i šire, izabrala je baš mene. Hvala na poverenju – napisala je vlasnica jednog salona u Novom Beogradu u kojem je izvedena intervencija.

 

Jelenu je uslikala odmah nakon intervencije još jedna od djevojaka iz salona, a može se reći na osnovu njenog osmijeha i podignutog palca da je Karleuša prezadovoljna svojim novim senzaulnim usnama.

(DEPO PORTAL/jk)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još