foto/ palo i jedno obećanje

Đuro, Milan, Josip... u obilasku sa Semirom: Popularni bh.glumci došli po energiju bosanskih piramida

Lifestyle06.01.23, 21:17h

Đuro, Milan, Josip... u obilasku sa Semirom: Popularni bh.glumci došli po energiju bosanskih piramida
Josip Pejaković i Branko Đurić uživali su u prekrasnom vremenu i obilasku lokacija, a nakon ovog dvojca pojavio se možda i najduhovitiji bh. glumac Milan Pavlović

 

 

Iako se nalazimo u zimskom dijelu godine koji označava i nešto manji broj posjeta Bosanskoj dolini piramida, gosti u Visoko ipak dolaze.


I početak nove godine uz lijepo vrijeme obilježile su posjete turista iz naše zemlje, kao i zemalja regiona, a među posjetiocima su se našli i poznati bh. glumci, Milan Pavlović, Branko Đurić Đuro i redovni gost Kompleksa Ravne Josip Pejaković.

 

osmanagic-pejakovic-duric


Upravo Josip Pejaković i popularni Đuro su prvi dan 2023. godine proveli u Kompleksu Ravne u društvu sa dr. Semirom Osmanagićem. Oni su uživali u prekrasnom vremenu i obilasku lokacija, a nakon ovog dvojca pojavio se možda i najduhovitiji bh. glumac Milan Pavlović.

 

pavlovic-osmanagic


I Milan je iskoristio lijepo vrijeme da bi došao do Visokog i posjetio Prahistorijski podzemni kompleks tunela Ravne, kao i predivni park „Ravne 2“, a kroz razgovor sa svojim domaćinom Semirom Osmanagićem otkrio je da je uživao u posjeti, te obećao da će ovog ljeta ponovo doći u Visoko i odigrati predstavu za publiku u parku „Ravne 2“.


Energija bosanskih piramida je prisutna svih 365 dana u godini, a ako je suditi po prvim danima nove godine i gostima koji su stigli u Bosansku dolinu piramida, i ove sezone nas očekuje mnoštvo posjeta, ali i mnoštvo interesantnih gostiju i programa - saopćeno je iz Press službe Fondacije AP BPS.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!