VIDEO/ Konačno objavljen

Pogledajte trailer filma u kojem Zlatan Ibrahimović glumi negativca - odlučan, brutalan, ne bira sredstva

Kultura04.01.23, 19:33h

Pogledajte trailer filma u kojem Zlatan Ibrahimović glumi negativca - odlučan, brutalan, ne bira sredstva
Dosadašnji neprijatelj Gala iz sela, centurion Caius Bonus, tu ulogu je tumačio francuski glumac Jean-Pierre Castaldi smijenjen je s dužnosti, a na njegovo mjesto, u rimski garnizon u susjedstvu sela, stiže Gaj Antivirus

 

 

 

Trailer za najnoviji film o galskim strip junacima Asteriksu (Asterixu) i Obeliksu (Obelixu) pod naslovom "Asterix and Obelix: the Middle Empire", reditelja Francuza Guillaumea Caneta, koji je i glumačka premijera legendarnog nogometaša Zlatana Ibrahimovića konačno je izašao.


S ukupnim proračunom od 60 miliona eura (oko 120 miliona KM), peti film iz slavnog serijala bit će jedan od najskupljih u francuskoj historiji. Napadač Milana dobio je ulogu ambicioznog vojskovođe Antivirusa, kojem je Cezar povjerio zadatak da izbriše nepobjedivo galsko selo, jedini teritorij u Galiji koji nije osvojio, prenosi Avaz


Dosadašnji neprijatelj Gala iz sela, centurion Caius Bonus, tu ulogu je tumačio francuski glumac Jean-Pierre Castaldi smijenjen je s dužnosti, a na njegovo mjesto, u rimski garnizon u susjedstvu sela, stiže Gaj Antivirus.

 


Odlučan je, brutalan i ne bira sredstva. Za njega je Cezarova naredba zakon, a pokušat će je provesti u djelo dok su Asteriks i Obeliks u Kini. Naime, radnja petog nastavka popularne franšize smještena je na Istok, kamo su se nerazdvojni prijatelji zaputili pomoći princezi u nevolji, piše portal movieweb.


Ulogu Obeliksa dosad je tumačio Džerald Depardieu (Gerard), ali u ovom nastavku tumači ga francuski glumac Gilles Lellouche. Cezara ovaj put glumi filmska zvijezda Vincent Cassel. U novom filmu ponovno se pojavljuje Kleopatra, a tu ulogu je od Monice Bellucci preuzela proslavljena francuska glumica Marion Cotillard. Lukavog i odvažnog Asteriksa glumi Guillaume Canet.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!