Zastupnik Naše stranke

Uk: Ko ne želi dobro gostima Sarajeva, ne želi dobro ni Sarajevu

Front04.01.23, 16:51h

Uk: Ko ne želi dobro gostima Sarajeva, ne želi dobro ni Sarajevu
U posljednjim takvim činovima vidimo bacanje ljage na Sarajevo kojim se želi urušiti njegov ugled kao jednog od najgostoljubivijih gradova, poručio je Uk

 

 

Povodom vandaliziranja vozila sa srbijanskim tablicama na ulicama Sarajeva, oglasio se Nihad Uk, zastupnik Naše stranke u Skupštini Kantona Sarajevo.

 

- Naša stranka najoštrije osuđuje svaki vandalski čin. U posljednjim takvim činovima vidimo bacanje ljage na Sarajevo kojim se želi urušiti njegov ugled kao jednog od najgostoljubivijih gradova. Građanke i građani Sarajeva su zgroženi ovim nedjelima, a pojedini su već pritekli u pomoć državljanima Srbije čiji su se automobili našli na meti vandala. Sarajlije i Sarajke ne daju svoj ugled dobrih domaćina. Svi oni koji ne žele dobro gostima Sarajeva, ne žele dobro ni Sarajevu. Pozivamo policiju da što prije istraži slučaj i adekvatno sankcioniše počinitelje, a građanke i građane Sarajeva da nastave biti solidarni - poručio je Uk. 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još