VIDEO/ Nakon zbunjujuće izjave

Vladičić odgovorio Dodiku: Nije ugodno kada javno kritikujete, izvinjavam se javnosti u RS

Biznis Klub22.12.22, 09:20h

Vladičić odgovorio Dodiku: Nije ugodno kada javno kritikujete, izvinjavam se javnosti u RS
Izražavam žaljenje ako je zbog moje isječene izjave javnost u RS dovedena u zabludu, rekao je Vladičić

 

 

Direktor Regulatorne komisije za energetiku RS Vladislav Vladičić rekao je da predsjednik RS Milorad Dodik ima pravo da kritikuje rad svih funkcionera u RS, te da će njegovu kritiku svakako prihvatiti.

 

- Isječena izjava koju sam dao o temi korekcije cijena struje i meni samom djeluje zbunjujuće, no kontekst koji je isječen daje kompletan i jasan odgovor na pitanje koliko ćemo struju plaćati od januara - rekao je Vladičić.

 

Na pitanje Srne kako reaguje na javnu kritiku koju mu je uputio predsjednik RS povodom njegovog objašnjenja o korekciji cijene struje, Vladičić je kazao da nije prijatno kada vas predsjednik javno kritikuje, ali da treba da se sjeti da ga je javno i podržao da obavlja funkciju direktora Regulatorne komisije za energetiku.

 

- Izražavam žaljenje ako je zbog moje isječene izjave javnost u RS dovedena u zabludu - rekao je Vladičić.

 

Podsjetimo, stvar je otišla toliko daleko da se zbog Vladičićeve izjave morao oglasiti i Milorad Dodik. On se u svom Twitteru obratio Vladimiru Vladičiću:

 

- Vlado, zar te nije sramota?! - upitao ga je Dodik, pa nastavio.

 

- Ovo je sramotno objašnjenje za javnost. Vjerujem da ni tebi nije jasno šta si rekao. Bilo bi dobro da i sebi i javnosti pojasniš šta si htio reći. 

 


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još