VIDEO/ IZMEĐU ŠOKA I NADE

Scena iz francuske svlačionice: Objavljen Mbappeov govor na poluvremenu finala - 'gore od ovoga igrati ne možemo'!

Sport21.12.22, 08:34h

Scena iz francuske svlačionice: Objavljen Mbappeov govor na poluvremenu finala - 'gore od ovoga igrati ne možemo'!
Nije bio zadovoljan ni svojom predstavom, a ni izdanjem svojih saigrača, te je poručio da moraju igrati mnogo bolje, te da se mogu vratiti u utakmicu

 

 


Najveća zvijezda francuske fudbalske reprezentacije, Kylian Mbappe, govorio je ispred svojih reprezentativnih saigrača na poluvremenu finalne utakmice Svjetskog prvenstva u Kataru.


Nije bio zadovoljan ni svojom predstavom, a ni izdanjem svojih saigrača, te je poručio da moraju igrati mnogo bolje, te da se mogu vratiti u utakmicu.


- Ovo je utakmica naših života, dešava se svake četiri godine. Ne možemo igrati gore od ovoga, možemo se vratiti, rekao je Mbappe saigračima u svlačionici, prenosi Sport1.


Potom su Francuzi za dvije minute nadoknadili minus od dva gola i odveli susret u produžetke gdje su obje selekcije postigle po jedan gol da bi se pristupilo izvođenju jedanaesteraca gdje je pobjedu na kraju odnijela Argentina.

 

Video pogledajte ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!