JEDAN OD NAJVEĆIH SKANDALA U SVIJETU FUDBALA

Klub ga je kaznio, a supruga ne: Zgodni nogometaš Francuske prevario ženu na najgori način - pred cijelim svijetom

Showbizz17.12.22, 15:46h

Klub ga je kaznio, a supruga ne: Zgodni nogometaš Francuske prevario ženu na najgori način - pred cijelim svijetom
Par je u braku od 2011., a prvu veliku prepreku imali su već tri godine kasnije. U pitanju je jedan od najvećih skandala u svijetu fudbala, makar kada je riječ o aktivnim igračima, a dostigao je takve razmjere da je Olivier Giroud morao da se izvinjava svima, uključujući i suprugu

 

 


Napadač fudbalske reprezentacije Francuske Olivier Giroud (36) jedan je od sportista koji imaju podršku porodice na tribinama u Kataru, gdje se trenutno održava Svjetsko prvenstvo.


Svaki meč Francuske na putu do velikog finala pratila je fudbalerova supruga Jennifer s njihovom djecom Arijom (2), Evanom (6), Jade (8) i Aronom (4), a Giroud je u više navrata ušao u publiku kako bi proslavio pobjede poljupcem sa svojom izabranicom.


Par je u braku od 2011., a prvu veliku prepreku imali su već tri godine kasnije. U pitanju je jedan od najvećih skandala u svijetu fudbala, makar kada je riječ o aktivnim igračima, a dostigao je takve razmjere da je Olivier Giroud morao da se izvinjava svima, uključujući i suprugu.


Naime, nakon što je sa Jennifer dobio prvo dijete, ovaj posvećeni krišćanin, kako često to voli da istakne, uslikan je u sobi u hotelu “Four Seasons” u donjem vešu, a autorica fotografije nije bila njegova supruga.


Fotografisala ga je djevojka s kojom je proveo noć – manekenka Celia Kay.

 

 

Sve se desilo neposredno pred meč Arsenala, za koji je Giroud tada nastupao, što je poljuljalo fudbalerovu reputaciju među navijačima.


Niko, međutim, nije bio povrijeđen i šokiran koliko Jennifer Giroud.


Tadašnji menadžer Arsenala Arsen Venger rekao je da klub neće komentarisati ovaj skandal jer je riječ o “unutrašnjem pitanju”, nakon čega je sportista kažnjen umanjenjem plate za više od 200.000 funti, ali očigledno je Žiru bio pritisnut da se oglasi javno. Zgodni Francuz obratio se svima putem Twittera.


– Izvinjavam se mojoj supruzi, porodici i prijateljima, mom menadžeru, saigračima i navijačima Arsenala.


Jennifer se nije oglasila, a mnogi su joj davali savjete na društvenim mrežama, pa je ugasila svoj profil na Twitteru. Neki su joj savjetovali da ostavi fudbalera, neki kako da mu se osveti, a neki su apelovali na nju da mu oprosti.


Giroudova supruga je ostala nijema i, očito, oprostila Olivieru prevaru.

 

 

 

(Glossy.rs/DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još