FOTO/ Body Space slavi prvi rođendan

Revolucija u skidanju viška kilograma: Na zabavi u Sarajevu stvarne osobe pokazat će fascinantne rezultate

Lifestyle16.12.22, 17:50h

Revolucija u skidanju viška kilograma: Na zabavi u Sarajevu stvarne osobe pokazat će fascinantne rezultate
Trening se obavlja na inovativnim uređajima kojima je posebnost jer kombiniraju aerobni trening-trčanje i hodanje uz infracrveni program i vakuum koji pomažu u znojenju i uklanjanju viška vode iz tijela

 


Nevladino udruženje sportski klub “Body Space” u subotu, 17. decembra, sa početkom u 11 sati u prostoru “Vistafona” slavi prvi rođendan i prelazak u novi prostor.


Fitness novog doba “Body Space” je revolucionaran koncept brige o zdravlju i tjelesnoj formi gdje za 70 posto efikasniji, te brže postižete željene rezultate.

 

body-space1

Polaznice prvog programa se zadovoljne rezultatima


- Naše društvo počiva na ženama dobi 35 i više godina. One su zaposlene, vode brigu o domaćinstvu, djeci, starijim članovima porodice a najmanje brige posvećuju sebi. U našoj kulturi zdravlje se podrazumijeva, iako je svima jasno da bez ulaganja i brige sve propada. To je bio i motiv da započnemo ovaj projekat – kazala nam je Azemina Tomljenović, predsjednica udruženja "Body Space".

 

body-space4

Čak za 70% efikasniji trening i brže do rezultata


Prisutni će imati priliku se uvjeriti u fascinantne rezultate stvarnih osoba koje su u jednomjesečnom program gubile preko 10 kilograma.


Inače, “Body Space” je holistički pristup zdravlju namijenjen osobama sa viškom kilograma, gojaznim, pripadnicima srednje i zrele dobi, te vrhunskim sportistima. Njihov tim čine stručnjaci iz oblasti zdravstva, nutricionizma i psihologije.

 

body-space-2

Ekipa tima Body Space


Mašine kojima raspolažu garantuju uspjeh u bitno kraćem roku nego je to moguće tokom uobičajenih fitness programa. Trening se obavlja na inovativnim uređajima kojima je posebnost jer kombiniraju aerobni trening-trčanje i hodanje uz infracrveni program i vakuum koji pomažu u znojenju i uklanjanju viška vode iz tijela, a samim time i mršavljenju te oblikovanju tijela. Uređaj gotovo udvostručuje učinak treninga u odnosu na tradicionalnu traku za trčanje, zahvaljujući tom infracrvenom programu.


Prisutne očekuju i vrijedni pokloni.

 

body-space6

 


(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!