poslije meča o kojem svi bruje

Đoković čestitao Hrvatskoj pa poslao poruku Messiju i društvu

Sport14.12.22, 09:31h

Đoković čestitao Hrvatskoj pa poslao poruku Messiju i društvu
U nedjelju, 18. decembra, Argentina će se u finalu sastati s boljim iz susreta Maroko – Francuska koji je na rasporedu u srijedu u 20 sati

 

 


Jedan od najboljih tenisera svih vremena Novak Đoković oglasio se na društvenim mrežama nakon pobjede Argentine protiv Hrvatske i plasmana u finale Svjetskog prvenstva u Kataru.


Hrvatska je izgubila 3:0 od Lionela Messija i društva, a u subotu od 16 slijedi im borba za bronzu.  Novak Đoković javio se na društvenim mrežama i čestitao Hrvatskoj.

 

“Čestitam ovim momcima i cijeloj ekipi na još jednom velikom prvenstvu”, rekao je Đoković u Instagram storyju na kojem su na slici Dejan Lovren i Luka Modrić. Potom je čestitao Argentincima i Leu Messiju.

 

“Bravo Leo i Argentina”, poručio je.

 

U nedjelju, 18. decembra, Argentina će se u finalu sastati s boljim iz susreta Maroko – Francuska koji je na rasporedu u srijedu u 20 sati.

 

 

 

 

(N1, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!