VIDEO/ Nastupaju u sklopu ovogodišnjeg Jazz Festa

Rasprodan koncert Arta Lindsaya i Melvina Gibbsa u Sarajevu

Kultura08.11.22, 19:34h

Rasprodan koncert Arta Lindsaya i Melvina Gibbsa u Sarajevu
Sarajevski koncert jedan je od rijetkih nastupa Arta Lindsaya u Evropi, te je jedinstvena prilika da uživate u atmosferi koju će prirediti ovaj američki kompozitor, pjevač i samouki gitarista, dobitnik Latin Grammyja za najbolji brazilski pop album

 

 

Koncert Arta Lindsaya i Melvina Gibbsa koji se 11. novembra održava u Pozorištu mladih u okviru ogovodišnjeg Jazz Festa je rasprodan.

 

Sarajevski koncert jedan je od rijetkih nastupa Arta Lindsaya u Evropi, te je jedinstvena prilika da uživate u atmosferi koju će prirediti ovaj američki kompozitor, pjevač i samouki gitarista, dobitnik Latin Grammyja za najbolji brazilski pop album.


Sedamdesetih je bio član grupe DNA, osamdesetih je osnovao Ambitious Lovers, svirao je na ranim albumima The Lounge Lizardsa, a sarađivao je sa Brianom Enom, Caetanom Velosom, Ryuichijem Sakamotom, Johnom Zornom.

 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!