VIDEO/ daleko od kamera

Gdje je danas Malikova Maša iz kultnog filma 'Otac na službenom putu'? Evo kako sada izgleda...

Showbizz26.10.22, 21:02h

Gdje je danas Malikova Maša iz kultnog filma 'Otac na službenom putu'? Evo kako sada izgleda...
Roditelji su je 1983. godine doveli na audiciju u Sutjeska film u Titovoj ulici u Sarajevu… A ostalo je vidjela publika i TV gledaoci prvo u bivšoj Jugoslaviji, a potom u cijelom svijetu.

 

.


Kultni film „Otac na službenom“ koji je rađen prema tekstu Abdulaha Sidrana, dok je režiju potpisao Emir Kusturica iznjedrio je toliko likova koji su i danas nezaboravni.


Jedan od likova je i nježna djevojčica Maša, Malikova prva ljubav.


Glumila je Silvija Marijanović. Roditelji su je 1983. godine doveli na audiciju u Sutjeska film u Titovoj ulici u Sarajevu… A ostalo je vidjela publika i TV gledaoci prvo u bivšoj Jugoslaviji, a potom u cijelom svijetu.

 


Silvija Marijanović danas živi u sarajevskom naselju Alipašino Polje, udata je i majka jednog sina. Zaposlena je na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu na Odjelu kliničke patologije.

 

U slobodno vrijeme kaže, kada za to ima mogućnosti, voli putovati, družiti se s prijateljima i pomagati napuštenim životinjama.

 

silvija-marijanovic


Malika je utjelovio Moreno Debartoli.

 

(Azra/DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!