nakon 'Nova Beauty'

Jala Brat sa suprugom Almom širi biznis: Novi salon ljepote otvoren (samo) za muškarce, a evo gdje se nalazi...

Biznis Klub21.10.22, 19:29h

Jala Brat sa suprugom Almom širi biznis: Novi salon ljepote otvoren (samo) za muškarce, a evo gdje se nalazi...
Na svečanom otvorenju “Nova gentlemen” u četvrtak su bili Jalini i Almini prijatelji između ostalih reperi Buba Corell i Inas, Amer Kadić, influenser i social media manager, Davor Gerbus youtuber i drugi

 

 

Jasmin Fazlić, sarajevski reper poznatiji kao Jala Brat je sa suprugom Almom otvorio beauty salon "Nova gentlemen".

 


Salon se nalazi u Vogošći i namijenjen je muškarcima. Usluge koje nude su šišanje, oblikovanje brade i drugi tretmani za lice.


Na svečanom otvorenju “Nova gentlemen” u četvrtak su bili Jalini i Almini prijatelji između ostalih reperi Buba Corell i Inas, Amer Kadić, influenser i social media manager, Davor Gerbus youtuber i drugi, prenosi Akta.ba.


Alma nije krila oduševljenje zbog otvorenja salona i kazala je za ovaj portal da je jako sretna zbog otvorenja.


- Ovo je naš drugi salon koji smo otvorili u Vogošći i razlikuje se od prvog po tome što je namijenjen samo za muškarce. Naš salon koji smo ranije otvorili "Nova Beauty" namijenjen je ženama, ali i muškarcima - istakla je Alma.


Jalin i Almin prijatelj Amer Kadić koji je prisustvovao otvorenju je kazao da mu se salon jako dopada.


- Veseli me svaki uspjeh mojih prijatelja i uvijek sam tu da ih podržim. Već dvije godine smo Davor i ja klijenti Nova Beauty salona i za to vrijeme smo pored poslovnog izgradili i odličan privatni odnos sa Almom i Jasminom. Kompletan tim uposlenih ljudi su više nego profesionalci, ali ja bih izdvojio Armina Ramusovića, kao super frizera i čovjeka koji mi radi o glavi doslovno - istakao je Kadić.


Kako izgleda kompletan salon "Nova gentlemen" pogledajte ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 28

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još