VIDEO/ NOVI NIVO KOMFORA

Ogromno gradilište u centru Sarajeva: Pogledajte kako se gradi luksuzni Park Residence iznad Marijin Dvora

Biznis Klub15.10.22, 21:00h

Ogromno gradilište u centru Sarajeva: Pogledajte kako se gradi luksuzni Park Residence iznad Marijin Dvora
Gallery Shopping Mall biti će otvoren za javnost i primarna misija je da unaprijedi kvalitet života stanara Park Residence, ali i lokalne zajednice

 

 

 

 

U samom centru Sarajeva, iznad Marijin Dvora, rađa se Park Residence...


Čini ga pet kula sa apartmanima koji su toplim vezama direktno povezani sa garažama i svim ostalim sadržajima kondominijuma, smještenim u prizemlju i mezaninu, etažama koje čine postament stambenih kula.


Park Residence pored udubnosti i privatnosti vlastitog luksuznog doma nudi i uživanje u raznovrsnim sadržajima, namjenjenim isključivo stanarima među kojima se ističu zatvoreni bazen, spa i fitness centar, zatvoreni multifunkcionalni prostor za sportske aktivnosti, te otvoreni teniski teren.


Pored rekreacije i wellness-a, u sklopu Park Residence-a su i kino sala i konferencijska sala kao i dječije igraonice otvorenog i zatvorenog tipa.


Stanari također mogu uživati u sadržajima Gallery Shopping Mall-a lociranog u prizemlju kondominijuma i koji će odgovoriti na svakodnevne potrebe stanara – supermarket, apoteka, frizerski i kozmetički salon, restoran i sl.


Gallery Shopping Mall biti će otvoren za javnost i primarna misija je da unaprijedi kvalitet života stanara Park Residence, ali i lokalne zajednice.


U nastavku pogledajte trenutno stanje na gradilištu...

 


Pročitajte još:
FOTO/ Bili smo u posjeti gradilištu Park Residence Sarajevo: Šta mogu očekivati oni koji žele da kupe stan u ovom luksuznom zdanju?
FOTO i VIDEO/ Novi nivo komfora: Gradi se luksuzni kondominijum koji će potpuno promijeniti vizuelni identitet Sarajeva

 

(Sa-c.net/DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 49

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još