FOTO/ OVAKVO TIJELO NIKADA NISTE VIDJELI

Ona ima 102 kg i nijedan gram sala: Ima biceps od pola metra, veći i od muža, a njene mjere prkose razumu...

Lifestyle14.10.22, 17:43h

Ona ima 102 kg i nijedan gram sala: Ima biceps od pola metra, veći i od muža, a njene mjere prkose razumu...
U svijet bodibildinga ušla je još kao 14-godišnjakinja u želji da poveća samopouzdanje, ali se ubrzo zaljubila u teretanu i otpočela sa profesionalnim nadmetanjima

 

 

.

 

Ovu 31-godišnjakinju iz grada Čita znaju i kao “ruska Amazonka”, a vrlo je popularna na društvenim mrežama, prije svega zbog specifične pojave i zaista nevjerovatnog izgleda tijela.


Nataliju na Instagramu prati više od milion ljudi, a ona nerijetko dijeli fotografije svoje nabildovane figure i isklesanih mišića, ali i detalje iz privatnog života.

 

natalija-102-kilograma-1


U svijet bodibildinga ušla je još kao 14-godišnjakinja u želji da poveća samopouzdanje, ali se ubrzo zaljubila u teretanu i otpočela sa profesionalnim nadmetanjima.


- Nisam sanjala o karijeri profesionalnog sportiste. Kao i mnogi, otišla sam u teretanu bez nekog željenog cilja, ali nakon tri mjeseca, moj trener me je pitao hoću li da učestvujem na takmičenju - prisjetila se brineta.

 


Ova dama ima impoznante mjere – visoka je 173 centimetra, a brojka na vagi varira između 90 i 102 kilograma, u zavisnost da li se sprema za takmičenje ili ne. Obim njenog bicepca iznosi nevjerovatnih 51 centimetar, a grudi 130 centimetra.


- Sada sam se već navikla na slavu, mnogi me ljudi prepoznaju na ulici, a to se događa gdje god se pojavim - kratko je prokomentarisala prije nekoliko godina.

 

 

(Žena.rs/DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još