Nakon razgovora sa čelnikom Gazproma

Dodik iz Moskve poručio: Cijena ruskog gasa za RS ostaje ista

Biznis Klub20.09.22, 20:36h

Dodik iz Moskve poručio: Cijena ruskog gasa za RS ostaje ista
Dodik je na Twitteru naveo da je razgovarao telefonski sa Milerom nakon sastanka sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom

 

 

Cijena gasa za Republiku Srpsku ostaje ista u narednom periodu bez tržišnih opterećenja, potvrđeno je danas nakon razgovora Milorada Dodika, srpskog člana Predsjedništva BiH, sa Aleksejem Milerom predsjednikom Upravnog odbora Gazproma.

 

Dodik je na Twitteru naveo da je razgovarao telefonski sa Milerom nakon sastanka sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom.

 

Iz Gazproma je saopšteno da je Miler rekao da će se nastaviti snabdijevanje Republike Srpske gasom u potrebnim količinama po cijenama važećeg ugovora, bez prilagođavanja aktuelnim tržišnim uslovima.

 

"Gazprom isporučuje i nastaviće da snabdijeva Republiku Srpsku gasom u potrebnim količinama po cijenama aktuelnog ugovora bez prilagođavanja trenutnim tržišnim uslovim", rekao je Miler.

 


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 30

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još