VIDEO/ IAKO JE NAJAVLJIVAO POBJEDU

Hvalio se prije meča, u ring ušao sa beretkom vojske i zastavom RS-a, a onda ga je Mohammad Mazlumiar teško nokautirao

Sport17.09.22, 15:35h

Hvalio se prije meča, u ring ušao sa beretkom vojske i zastavom RS-a, a onda ga je Mohammad Mazlumiar teško nokautirao
Pantić i Mazlumiar su se borili za WFL titulu prvaka svijeta u kategoriji do 72,5 kilograma, a kickbokser iz Modriče uoči meča je napravio sraman potez i u ring ušao sa vojnom beretkom i zastavom RS-a

 


Kickbokser Čedo Pantić doživio je težak poraz početkom septembra u borbi protiv Švicarca afganistanskog porijekla Mohammada Mazlumiara.


Borba je održana u Laktašima, a Pantić koji je prije borbe najavljivao da će pojas ostati u manjem bh. entitetu RS-u, teško je nokautiran u trećoj rundi.


Pantić i Mazlumiar su se borili za WFL titulu prvaka svijeta u kategoriji do 72,5 kilograma, a kickbokser iz Modriče uoči meča je napravio sraman potez i u ring ušao sa vojnom beretkom i zastavom RS-a.


Iako je najavljivao pobjedu prije meča, Pantić je pretrpio poraz i to nakon spektakularnog nokauta nogom nakon kojeg mu se ukazivala pomoć nekoliko minuta.


Inače, iako je bosanskohercegovački borac, Pantić se predstavlja kao kickbokser iz manjeg bh. entiteta i nastupa pod zastavom istog, pa nije iznenađujuće što je njegov poraz obradovao one kojima je Bosna i Hercegovina u srcu.

 

 

(Sport1/DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 121

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još