Odlukom Nadzornog odbora

Druga obavještenja nisu tačna: Redovna skupština dioničara Bosnalijeka održat će se 19. septembra

Biznis Klub12.09.22, 15:35h

Druga obavještenja nisu tačna: Redovna skupština dioničara Bosnalijeka održat će se 19. septembra
Obavještavamo dioničare i javnost da su isključivo mjerodavne i ispravne informacije i saopštenja objavljena od strane Društva, te da se Društvo u potpunosti ograđuje od svih drugih obavještenja koje su se u posljednje vrijeme pojavila u sredstvima informisanja, u vezi sa mjestom i vremenom održavanja Skupštine - saopćeno je iz Bosnalijeka

 


Ovim putem se ponovno obraćamo javnosti te podsjećamo da je odlukom Nadzornog odbora Bosnalijeka, zakazana redovna Skupština Društva na dan 19.09.2022.godine u prostorijama sjedišta Društva, Jukićeva 53, Sarajevo, sa početkom u 11 sati.


Pozivamo sve dioničare da se odazovu i prisustvuju Skupštini bilo direktno, bilo putem svojih opunomoćenika, a sve sa ciljem uspješnog održavanja Skupštine.  


Obavještavamo dioničare i javnost da su isključivo mjerodavne i ispravne informacije i saopštenja objavljena od strane Društva, te da se Društvo u potpunosti ograđuje od svih drugih obavještenja koje su se u posljednje vrijeme pojavila u sredstvima informisanja, u vezi sa mjestom i vremenom održavanja Skupštine - saopćeno je iz Bosnalijeka.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!