UKRAJINSKI PORTAL P(R)OZVAO NOGOMETNI SAVEZ

Kakva sramota za BiH: Bosno i Hercegovino, da li zaista želiš igrati protiv nacionalnog tima terorističke države?!

Sport09.09.22, 19:56h

Kakva sramota za BiH: Bosno i Hercegovino, da li zaista želiš igrati protiv nacionalnog tima terorističke države?!
U opisu posta portala Tribuna tagovan je Nogometni savez BiH kojem je upućena direktna poruka da odustanu od takve odluke i poručeno da trebaju da je se stide

 

 

Ukrajinski sportski portal Tribuna objavio je post na svom zvaničnom Instagram profilu uz pitanje "Bosno i Hercegovino, da li zaista želiš igrati protiv nacionalnog tima terorističke države?" nakon što je Nogometni savez BiH odlučio odigrati prijateljsku utakmicu s Rusijom.


Nogometni savez BiH danas je s pet glasova ZA donio odluku da se prihvati poziv Ruske nogometne federacije i odigra prijateljski meč u Rusiji, što su učinili i nogometni savezi Kirgistana i Irana.


U opisu posta portala Tribuna tagovan je Nogometni savez BiH kojem je upućena direktna poruka da odustanu od takve odluke i poručeno da trebaju da je se stide.

 

ukrajinski-portal-prozvao-nsbih


Brojni građani Bosne i Hercegovine u komentarima na post kazali su da većina u BiH podržava Ukrajinu, ali da je komplicirana politička situacija uzela svoj danak i u rukovodstvu Nogometnog saveza BiH.

 

 

(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!