NE PRESTAJU REAKCIJE NA SKANDALOZNU ODLUKU

Glavaš: 'Kada u Nogometnom savezu imate 2:1 protiv BiH, onda dobijete (prijateljsku) utakmicu protiv Rusije!'

Sport09.09.22, 19:47h

Glavaš: 'Kada u Nogometnom savezu imate 2:1 protiv BiH, onda dobijete (prijateljsku) utakmicu protiv Rusije!'
SNSD i HDZ su preuzeli Nogometni savez BiH i rade na uništavanju naše reprezentacije. To se dešava kada u Nogometnom savezu imamo omjer 2:1 protiv Bosne i Hercegovine, koji se nastoji prepisati na sve državne institucije - ističe bivši kapiten bh. nogometne reprezentacije Vlatko Glavaš

 

 

 

Poslanik Demokratske fronte (DF) u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine nekadašnji kapiten Nogometne reprezentacije BiH Vlatko Glavaš kazao je danas da Nogometni savez BiH mora biti vraćen u ruke onih koji BiH vole.


On se saopćenjem za javnost oglasio nakon najave da će Bosna i Hercegovina igrati prijateljsku utakmicu s Rusojom, naglašavajući da to najbolje govori šta se dešava kada politike koje rade protiv države Bosne i Hercegovine preuzmu institucije.


- SNSD i HDZ su preuzeli Nogometni savez BiH i rade na uništavanju naše reprezentacije. To se dešava kada u Nogometnom savezu imamo omjer 2:1 protiv Bosne i Hercegovine, koji se nastoji prepisati na sve državne institucije - rekao je Glavaš.


Dodaje da se tada i protiv svoje volje mora igrati prijateljska utakmica s Rusijom.


- Ne bi ništa bilo sporno da u tome postoje sportski motivi, ali bojim je da riječ o političkim motivima i to onih politika koje ne misle dobro Bosni i Hercegovini - zaključio je Glavaš u saopćenju Demokratske fronte.

 

(FENA/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još