Video/ Da li je Slovenac vrijeđao BiH?

'U pi*du materinu, od koga mi gubimo': Šta je iznervirani Dončić zaista rekao tokom time-outa?

Sport05.09.22, 18:35h

'U pi*du materinu, od koga mi gubimo':  Šta je iznervirani Dončić zaista rekao tokom time-outa?
Brojni mediji su objavili da je Dončić bacio bocu i rekao: “U pi*du materinu, od koga mi gubimo!”. Očito je slovenski košarkaš teško podnio poraz

 

 

 

Košarkaška reprezentacija BiH sinoć je u trećem kolu grupe B na Eurobasketu pobijedila aktuelnog prvaka Evrope Sloveniju s rezultatom 97:93.


Tokom posljednjeg time-outa, dok je naša reprezentacija imala četiri poena razlike i napad, najbolji slovenski košarkaš Luka Dončić izgubio je kontrolu i pobjesnio.

 

Brojni mediji su objavili da je Dončić bacio bocu i rekao: “U pi*du materinu, od koga mi gubimo!”. Očito je slovenski košarkaš teško podnio poraz.


Slovenski mediji su objavili svoju vezriju događaja prema kojoj Dončić nije spominjao BiH u kontekstu u kojem je to objavljeno.

 

I mi bismo išli do finala, je li? Ajde u pi*du materinu, budimo borci. U pi*du materinu, moramo prije pričati”, navodno je, kako navode slovenski mediji, rekao Dončić tokom ovog spornog time-outa.

 

Šta je istina, pitanje je da li ćemo saznati... 

 

Video pogledajte ovdje.

 

 

(DEPO PORTAL/mr)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 49

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još