FOTO/ film već postao hit

Magična noć u Barceloni: Tarik Filipović izvrstan u španskom filmu '42 sekunde', glavna zvijezda premijere

Kultura02.09.22, 21:11h

Magična noć u Barceloni: Tarik Filipović izvrstan u španskom filmu '42 sekunde', glavna zvijezda premijere
Na jučerašnjoj premijeri uz njega je bila supruga Lejla, te agentica iz Sarajeva Anila Gajević i hrvatski glumac Luka Peroš

 

 

Sinoć je u Barceloni upriličena gala premijera španskog filma “42 Segundos” (“42 sekunde”), u kojem Tarik Filipović igra jednu od glavnih uloga.


Rijče je o filmskoj priči posvećenoj historijskom uspjehu španske vaterpolo reprezentacije i osvajanju srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Barceloni 1992. godine, kada je Špance predvodio splitski trener Dragan Matutinović.


Njegov lik tumači Tarik Filipović, koji cijelu ulogu igra na španskom jeziku.


Na jučerašnjoj premijeri uz njega je bila supruga Lejla, te agentica iz Sarajeva Anila Gajević i hrvatski glumac Luka Peroš, koji se proslavio u španskoj seriji "La Casa de Papel".


- Magična noć u Barceloni. Unatoč otkazivanju leta i neprospavane noći, vrijedilo je doći pa makar i na jedan dan. Izvrsni Tarik Filipović i suveren na španskom u filmu koji je već hit, “42 Segundos”, premijera na bazenu sa najljepšom panoramom grada, svi veseli i uzbuđeni, španske glumačke i rediteljske zvijezde. Naprosto, savršena noć - napisala je Anila Gajević na Facebooku uz fotografije sa ovog događaja.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još