nesretna žena ne zna kako dalje

Moj lažljivi muž vodi dvostruki život već 15 godina: Zatrudnjela sam, a on spava s kolegicom i sad s njom čeka bebu! Skrhana sam...

Lifestyle31.08.22, 10:45h

Moj lažljivi muž vodi dvostruki život već 15 godina: Zatrudnjela sam, a on spava s kolegicom i sad s njom čeka bebu! Skrhana sam...
Afera za koju sam mislila da je završena prije više od deset godina je ojačala i sada se raduju rođenju bebe

 

 

 

Kada se nađu na životnoj prekratnici mnogi ljudi ne znaju kako da se izbore sa problemima.

 

Iz tog razloga se okreću prijateljima, porodici i stručnjacima da im daju savjet o tome kako da prežive problem u kome su se našli.


Jedna anonimna žena požalila se kada je shvatila da njen suprug ima aferu sa koleginicom godinama, tačnije već 15 godina.

 

Moj lažljivi muž vodi dvostruki život posljednjih 15 godina. Istina je izašla na vidjelo prošlog mjeseca kada je objavio da je kupio stan i da se seli. Afera za koju sam mislila da je završena prije više od deset godina je ojačala i sada se raduju rođenju bebe. Ja imam 44 godine, a moj muž 46 godina. Bila sam skrhana kada sam otkrila da me vara sa koleginicom baš kada sam zatrudnjela sa našom drugom kćerkom prije 14 godina – napisala je jedna žena za The Sun,  a prenosi Hayat.

 

Afera njenog muža i njegove koleginice trajala je dvije godime, a anonimna žena nije mogla da vjeruje da je ostala u drugom stanju dok je on imao seks sa drugom ženom. Nije mu vjerovala i htjela je da ga ostavi, ali je molio da to ne čini. Ona mu je popustila, i iako mu nikada nije oprostila, ostala je s njim. Bili su roditelji dvije kćerkice i ništa više od toga, a afera njenog muža i njegove koleginice ponovo je počela.

 

Njegova ljubavnica, koja sada ima 38 godina, razvela se od partnera i u osmom mjesecu je trudna sa djetetom mog muža. Ne mogu da oprostim svaku prevaru. Svojim kćerkama, koje sada imaju 17 i 15 godina, pričala sam o njihovom tati. Osjećala sam da treba da znaju zašto se nismo slagali, zašto je njihov tata bio tako neraspoložen i zašto je uvijek bio na telefonu. Naše kćerke nisu u dobrim odnosima s njim. Moj muž želi da budu dio njegove nove porodice, a njegova partnerka želi da me upozna. Užasnuta sam ovim. Uništili su mi život i žele da prihvatim njihovu novu porodicu. Ni moje kćerke ne žele da učestvuju u tome. Ali da li treba da ih ohrabrim da budu dio nove porodice svog oca? Da li sam nepravedna? – upitala je stručnjaka.

 

Nije iznenađenje što ste zbunjeni i užasnuti. Bit će vam potrebno vrijeme da se oporavite, posebno kada pokušavate da brinete i o svojim kćerkama. Oslonite se na svoje prijatelje i potražite podršku savjetnika ako je potrebno. Održavanje odnosa sa ocem i širom porodicom važno je za vaše kćerke, pa ih ohrabrujte da ga vide. Treba da imaju neki kontinuitet, uprkos tome što su im se roditelji razdvojili. I ne zaboravite da će novo dijete vašeg muža biti njihov polubrat. Morate da stavite osjećanja na drugo mjesto, zbog kćerki – odgovorila joj je Deidre.

 

(DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 25

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još