VIDEO/ DETALJ SA GRBAVICE

'Hajde, mangupe, baci je 'vamo... Hajde pi*ko...': Dok Horde zla bacaju petarde i baklje na porodičnu tribinu...

Sport27.08.22, 09:20h

'Hajde, mangupe, baci je 'vamo... Hajde pi*ko...': Dok Horde zla bacaju petarde i baklje na porodičnu tribinu...
Evo nešto što se počelo redovno događati na derbiju na Grbavici pa je korisno da se objavi i skrene pažnja na isto, tako da ne bi djevojke i djeca vrištali kada ispred njih pukne petarda i slično, a došli su normalno pratiti fudbal - navodi autor snimka

 

 

 

Fudbaleri Željezničara i Sarajeva odigrali su sinoć neriješeno 2:2 u 147. gradskom derbiju.


Sarajevo je sa igračem manje imalo dva gola prednosti, ali je Željezničar u posljednjoj minuti došao do boda golom Samira Bekrića iz slobodnog udarca te izazvao eksploziju oduševljenja na tribinama.


A da je užarena atmosfera vladala na tribinama stadiona Grbavica svjedoči i video koji je osvanuo nakon derbija, u kome se vidi kako navijači bacaju petarde i baklje.


U opisu videa se navodi i kako su Horde zla bakljama gađale porodičnu tribinu...


- Evo nešto što se počelo redovno događati na derbiju na Grbavici pa je korisno da se objavi i skrene pažnja na isto, tako da ne bi djevojke i djeca vrištali kada ispred njih pukne petarda i slično, a došli su normalno pratiti fudbal - navodi autor snimka.  

 


(DEPO PORTAL/ad)  


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 23

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još