FOTO/ Odakle pare za sav taj luksuz

Kako se obogatio 'bog obrva' na Balkanu: Od čijih para Adakartovi voze preskupe automobile, žive u vili od 3.000.000 eura...?!

Showbizz25.08.22, 12:49h

Kako se obogatio 'bog obrva' na Balkanu: Od čijih para Adakartovi voze preskupe automobile, žive u vili od 3.000.000 eura...?!
Kao i sve vezano za Adaktarove, i njihovo bogatstvo je i dalje pod velom tajne, ali nema sumnje da ćemo neke odgovore dobiti upravo kroz rijaliti koji će ogoliti živote ove misteriozne porodice

 

 
Promotivni sadržaj

 

Adaktarovi nisu još ni počeli da se emituju, a Srbija i region ne prestaju da bruje o čuvenoj porodici, njihovom tajnom životu, bogatstvu koje su stekli i svim kontraverzama koje ih prate.

 
Putovanja na egzotične destinacije i odsjedanje u basnoslovno skupim hotelima, vila na Dedinju sa bazenom, garderoba sa potpisom najpoznatijih svjetskih dizajnerskih brendova - samo su neke stvari koji čine megalomanski život Adama Adaktara i njegove porodice!


A svi se pitaju samo jedno – odakle pare za sav taj luksuz?!

 

adam-adaktar-3

 
Mnogi u Srbiji su već godinama u poslu sa obrvama, ali od toga nisu profitirali ni blizu kao Adaktarovi. Za samo pet godina Adam je otvorio nekoliko lokala na najtraženijim lokacijama u Beogradu. Poslije prvog „Adaktar centra“ koji je otvoren 2017. godine u srcu Vračara, Adam i njegova porodica pokrenuli su i beauty centar „Alis Hair“, a zakupili su i lokal u elitnom delu Novog Beograda.
 

Kako saznajemo, Adaktarovi su vlasnici nekoliko luks nekretnina u Beogradu, a ona koja najviše upada u oči je vila na Dedinju sa veleljepnim dvorištem i bazenom. Kako se šuška u beogradskim krugovima, vrijednost Adaktarove vile je čak 3.000.000 eura!

 
Prema tvrdnjama našeg dobro obavještenog izvora bliskog čuvenoj porodici, njihova luksuzno opremljena vila ima čak 700  kvadrata i opremljena je najskupjim namještajem naručenim u inostranstvu!

 

adam-adaktar-4

 

VOZNI PARK VRIJEDAN 500.000 EURA!

 
Bahati život Adaktarovih nema kraja. To pokazuje i vozni park ove imućne porodice koji se procjenjuje na više od pola miliona eura! Svi se sjećamo bizarnog otkrivanja pola prvog Adamovog djeteta, kada je njegov džip marke „Maserati“ bio ofarban u svjetlo plavu boju. A onda je njegova majka Alis za otkrivanje pola trećeg djeteta, isti taj automobil ofarbala u svjetlo roze boju bez Adamovog znanja, što je "boga obrva", kako ga mnogi nazivaju, veoma razljutilo!


Adam ne bi bio Adaktar da nije našao rješenje, pa je kao od šale kupio novi džip i to marke „Mercedes-Benz G 500“ vrijedan tričavih 200.000 eura!

 

adam-adaktar-1

adam-adaktar-5


Pored ovog najnovijeg četvorotočkaša i džipa „Maserati Levante“, koji košta 105.000 eura, Adam se u svom voznom parku može pohvaliti i automobilom marke „BMW 520“ koji košta 52.000 eura, sportskim kolima „Porshe Boxster“ koja su vrijedna 78.000 eura i džipom „Ranger Rover - Land Rover Sport“ koji košta 74.000 eura.


I onda se, logično, nameće pitanje – odakle dolazi bogatstvo porodice Adaktar? Kako su uspjeli da za samo pet godina od biznisa sa obrvama dođu do luksuznih nekretnina, lokala i voznog parka od kojeg se svima vrti u glavi. Da li možda neki moćnik stoji iza Adaktarovih?

 

adam-adaktar-6


Kao i sve vezano za Adaktarove, i njihovo bogatstvo je i dalje pod velom tajne, ali nema sumnje da ćemo neke odgovore dobiti upravo kroz rijaliti koji će ogoliti živote ove misteriozne porodice.
 

Zato se spremite, jer od 26. avgusta u 22 časa na Pink BH više ništa neće biti isto!


Promotivni sadržaj


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!