foto/ uzdrmala društvene mreže

'Kakvo tijelo Selma ima': Bh. pjevačica uskočila u bijelo, čipkasto i ultra kratko... 'Opalila' selfie i izazvala lavinu komentara...

Showbizz03.08.22, 15:31h

'Kakvo tijelo Selma ima': Bh. pjevačica uskočila u bijelo, čipkasto i ultra kratko... 'Opalila' selfie i izazvala lavinu komentara...
Zato se u posljednje vrijeme sve češće mogu čuti oni, za nju toliko ustaljeni komentari – kakvo tijelo Selma ima

 

 

 

 

Pjevačica Selma Bajrami osim po pjesmama koje su je proslavile, poznata je i po nesvakidašnjoj ljepoti, ali i zavidnoj figuri.

 

Era društvenih mreža i internet platformi za objavljivanje različitog sadržaja je kao stvorena za estradnjake, jer imaju priliku svojim fanovima prezentirati svaki detalj iz svog života. Tom trendu priklonila se i popularna „Sirena“. S obzirom da je ljeto, odnosno da su temperature izuzetno visoke, tu činjenicu koristila je kako bi nas „častila“ prizorima svog tijela u kupaćim kostimima. Zato se u posljednje vrijeme sve češće mogu čuti oni, za nju toliko ustaljeni komentari – kakvo tijelo Selma ima. Ipak, kako svako pravilo ima izuzetak, tako je i Selma odlučila da se obuče za društvene mreže.

 

Ona je obukla bijelu, čipkastu, izuzetno kratku haljinu i taj prizor ovjekovječila selfijem u ogledalu.

 

selma-bajrami


Nema sumnje da će i ovaj prizor popularne pjevačice izazvati slične komentare, iako je uslovno rečeno obučena.

 

(Express, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još