U POTRAZI ZA JEFTINIM LJETOVANJEM

Račun iz gala restorana šokirao regiju: Kilogram školjki, po pola kilograma lignji i kozica, dvije salate i piće - bagatela!

Biznis Klub28.07.22, 11:47h

Račun iz gala restorana šokirao regiju: Kilogram školjki, po pola kilograma lignji i kozica, dvije salate i piće - bagatela!
Čovjek je na Facebooku objavio fotografiju računa iz restorana koji se nalazi u Ksamilu, ljetovalištu na jugu Albanije

 

 


Cijene aranžmana i troškovi na ljetovanju aktuelna su tema u svakoj sezoni. Informacije iz prve ruke često su dostupne na društvenim mrežama. Tako je i ovog puta jedan turista sa albanskog primorja podijelio svoje iskustvo.


On je u grupi "Letovanje u Albaniji" na društvenoj mreži Facebook objavio fotografiju računa iz restorana koji se nalazi u Ksamilu, ljetovalištu na jugu Albanije, prenosi Telegraf.rs.


On je uz fotografiju napisao sljedeće:


- Ksamil, 21.7. 2022., riblji restoran kod centralnog kružnog toka u Ksamilu. 1kg školjki, 1/2 kg lignji, 1/2 kg gambora, dvije grčke salate i piće. Svaka preporuka! - napisao je uz račun sa cijenom.


Sve što je pojedeno i popijeno koštalo ga je 3.370 leka, što iznosi oko 55 KM... (Pre)bogata trpeza za malo novca!

 

ljetovanje-albanija-racun2

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 26

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još