SVE SPREMNO ZA SPORTSKI SPEKTAKL

U toku posljednje 'šminkanje': Pogledajte teniske terene koje u srijedu u Visokom otvara Novak Đoković

Sport11.07.22, 14:45h

U toku posljednje 'šminkanje': Pogledajte teniske terene koje u srijedu u Visokom otvara Novak Đoković
Poslije otvorenja bit će upriličen i interesantan revijalni program, sve mečeve će prenositi Sport klub, dok je akreditovano preko 100 medija iz više od 50 medijskih kuća iz regiona i cijelog svijeta

 

 

 

U Parku "Ravne 2" u Visokom sve je spremno za teniski spektakl koji nas očekuje u srijedu. Dva vrhunska teniska terena u srijedu otvara pobjednik Vimbldona i najbolji teniser svijeta Novak Đoković, koji će u egzibicionim mečevima odmjeriti snage sa Ivanom Dodigom, dok je drugi par Aldin Šetkić - Aljaž Bedene.


Nakon pojedinačnih mečeva očekuje nas i susret parova između Đokovića i Šetkića, a s druge strane mreže će biti Bedene i Dodig, piše Avaz.
 

Poslije otvorenja bit će upriličen i interesantan revijalni program, sve mečeve će prenositi Sport klub, dok je akreditovano preko 100 medija iz više od 50 medijskih kuća iz regiona i cijelog svijeta.


Više fotografija pogledajte ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 22

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još