izvještaji iz italije

Edin Džeko postao najveći problem Intera... Sve će uskoro biti puno jasnije

Sport09.07.22, 15:38h

Edin Džeko postao najveći problem Intera... Sve će uskoro biti puno jasnije
Izvještaji iz Italije navode da su pregovori između dvije strane stopirani nakon što je Argentinac prihvatio ponudu Intera prema kojoj će primati pet miliona eura godišnje, no transfer još nije kompletiran

 

 


Paulo Dybala želi pojačati Inter, a Nerazzurri očajnički žele osigurati uslove kako bi mogli potpisati doskorašnjeg fudbalera Juventusa. 

 

Izvještaji iz Italije navode da su pregovori između dvije strane stopirani nakon što je Argentinac prihvatio ponudu Intera prema kojoj će primati pet miliona eura godišnje, no transfer još nije kompletiran.

 

Nerazzurri se prvobitno moraju riješiti nekoliko igrača kako bi mogli potpisati ugovor sa argentinskim fantazistom, a to im za sada ide veoma teško. 

 


Edin Džeko je, odjednom postao najveći Interov problem, budući da je čvrsto odlučio da ne želi napustiti klub prije isteka ugovora, pa se Nerazzurri moraju okrenuti akciji ubjeđivanja Čileanca Alexisa Sancheza.

 

Čini se da bi upravo on mogao napustiti klub kako bi se napravio prostor za dovođenja Paula Dybale, a da li će se to uspjeti realizovati, biće nam jasnije uskoro.

 

(Oslobođenje, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!