DUGOGODIŠNJI KORISNIK USLUGA

Dobila televizor od BH Telecoma: Postala 55.000-ti korisnik Moje TV u Tuzlanskom kantonu i osvojila nagradu!

Biznis Klub07.07.22, 14:39h

Dobila televizor od BH Telecoma: Postala 55.000-ti korisnik Moje TV u Tuzlanskom kantonu i osvojila nagradu!
Podsjećamo da je trenutno u BH Telecomu u toku super akcija Moja TV gdje svi zainteresovani postojeći i novi korisnici mogu uz zasnivanje pretplatničkog odnosa na dvije godine BESPLATNO dobiti Android box uz koji svaki TV ekran postaje Smart TV

 

 

 

Danas je u poslovnoj zgradi Direkcije Tuzla BH Telecoma uručena nagrada 55.000-tom korisniku MojaTV usluge koji je zaveden u poslovni sistem na području djelovanja ove direkcije.

 
Korisnica koja je postala 55.000 korisnik Moja TV usluge na ovom području je Lejla Glibanović. Kompanija BH Telecom je Lejlu nagradila vrijednom nagradom – TV uređajem koji joj je uručio Enver Husičić, zamjenik direktora Direkcije Tuzla. Ona se zahvalila na nagradi i izjavila da je dugogodišnji korisnik usluga BH Telecoma.

 
- Veoma sam zadovoljna sa uslugama koje BH Telecom pruža korisnicima. Bila sam prijatno iznenađena kada su me obavijestili da sam osvojila nagradu. Hvala kompaniji BH Telecom – rekla je nagrađena korisnica.

 
- Veoma važnu ulogu i velike zasluge u ostvarivanju dobrih rezultata imaju i radnici koji su svojim znanjem, zalaganjem i vještinama doprinijeli razvoju usluga i infrastrukture. U BH Telecomu imamo za cilj postići zadovoljstvo korisnika uslugama koje pružamo,  kako bi upravo naši korisnici bili najbolji promotori usluga BH Telecoma. U ime kompanije BH Telecom čestitam Lejli i još jednom joj se zahvaljujem što koristi usluge BH Telecoma – izjavio je Enver Husičić, zamjenik direktora Direkcije Tuzla.

 

bh-telecom-nagrada-2

 
Multimedijalna usluga Moja TV uvedena je u Telecoma 2009. godine, za čiju infrastrukturu su, radi postizanja kvaliteta usluge i sadržaja, investirana značajna sredstva. Samo je na području Direkcije Tuzla/Kantona Tuzla u posljednjih desetak godina je investirano oko 55 miliona KM. Uloženo je mnogo i u razvoj optičke mreže koja je danas dostupna na brojnim lokacijama u Tuzli, Gračanici, Gradačcu, Srebrenik, Živinice, Kladanj. Korisnici koji koriste usluge BH Telecoma putem optičke mreže imaju pristup super brzom internetu, streaming uslugama, kao i najbogatijim HD TV sportskim i filmskim sadržajima.

 
Podsjećamo da je trenutno u BH Telecomu u toku super akcija Moja TV gdje svi zainteresovani postojeći i novi korisnici mogu uz zasnivanje pretplatničkog odnosa na dvije godine BESPLATNO dobiti Android box uz koji svaki TV ekran postaje Smart TV. Također, korisnici mogu osigurati sebi besplatne HBO i Cinemax kanale, HBO Max, te Fritz!Box modem koji osigurava velike brzine interneta i najbržu moguću bežičnu vezu za više uređaja u domu. Tu je i HD paket koji osigurava vrhunsku kvalitetu slike i zvuka Arena sport kanala, informativnih, muzičkih i drugih kanala.

 

Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!