Otvoreno 50 pozicija

Agencija za zapošljavanje iz Sarajeva nudi posao u Saudijskoj Arabiji: Evo kolike plate se mogu zaraditi

Biznis Klub10.06.22, 07:10h

Agencija za zapošljavanje iz Sarajeva nudi posao u Saudijskoj Arabiji: Evo kolike plate se mogu zaraditi
Otvoreno je 50 radnih mjesta za sve kandidate koji imaju iskustvo u industriji ugostiteljstva, održavanja i hotelskoj industriji

 

 


Clipcon Recruitment, agencija za posredovanje u zapošljavanju iz Sarajeva, objavila je otvorene pozicije za rad na pozicijama "Housekeeping-održavanje" u okviru kompleksa u Saudijskoj Arabiji, Neom-u.

 

Neom u Saudijskoj Arabiji je destinacija, projekat i novosagrađeni grad koji objedinjuje vizionarska i futuristička rješenja Kraljevine. Ovo je mjesto za ljude i kompanije koje žele biti dio velikih projekata i modela održivog života i rada. 

 

"Nakon što aplicirate za otvorene pozicije Housekeeping, kontaktirat će vas jedan od naših regrutera. U telefonskom razgovoru ćemo provjeriti osnovne podatke i ukoliko ispunjavate uvjete bićete zakazani za Zoom intervju sa poslodavcem iz Saudijske Arabije. Ukoliko budete odabrani nakon intervjua, agencija Clipcon kandidate upućuje na medicinski pregled, a zatim i na izradu radne dozvole koju izdaje Ambasada kraljevine Saudijske Arabije. Cijeli proces koordinira Clipcon Recruitment do trenutka vašeg putovanja", kazala je Milena Radenović, direktorica agencije Clipcon Recruitment.


Otvoreno je 50 radnih mjesta za sve kandidate koji imaju iskustvo u industriji ugostiteljstva, održavanja i hotelskoj industriji, a plate nude u rasponu od 1.150do 1.500 eura.


Sve informacije o otvorenim pozicijama, platama, kao i link za prijave pronađite ovdje.


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 23

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još