Podrška Ledenim Zmajevima nikada nije bila važnija

Večeras odlučujuća utakmica za juniorsku hokejašku reprezentaciju: Ulaz na turnir besplatan

Sport20.04.22, 12:50h

Večeras odlučujuća utakmica za juniorsku hokejašku reprezentaciju: Ulaz na turnir besplatan
Iz Hokejaškog saveza Bosne i Hercegovine pozivaju sve da večeras dođu u Zetru. Podrška Ledenim Zmajevima nikada nije bila važnija, s toga očekuju veliku podršku navijača

 

 

Večeras u 18:00 sati u Olimpijskoj dvorani Juan Antonio Samaranch očekuje nas četvrti susret u okviru Svjetskog juniorskog prvenstva u hokeju grupe B – III divizije. Na terenu će se ponovo susresti reprezentacije Bosne i Hercegovine i Južnoafričke Republike.

 

Bosna i Hercegovina trenutno zauzima prvo mjesto na tabeli sa osvojenih 6 bodova, druga je Južnoafrička Republika sa 3 boda, dok reprezentacija Luksemburga još uvijek nema upisanu pobjedu na ovom turniru. Večerašnjom pobjedom, naša juniorska reprezentacija osigurala bi sebi prvo mjesto i zlato na turniru, što ih dovodi do prelaska u viši rang takmičenja.

 

Iz Hokejaškog saveza Bosne i Hercegovine pozivaju sve da večeras dođu u Zetru. Podrška Ledenim Zmajevima nikada nije bila važnija, s toga očekuju veliku podršku navijača. Naglašavaju i da je ulaz na turnir besplatan.

 

Južnoafrička Republika upisala prvu pobjedu na turniru

 

Sinoć su se na terenu sastale reprezentacije Južnoafričke Republike i Luksemburga. Treći dan turnira završen je pobjedom Južnoafričke Republike rezultatom 7:4. Ovom pobjedom reprezentacija Južnoafričke Republike zauzela je drugo mjesto na tabeli prvenstva sa osvojena tri boda.

 

Golove za poraženi Luksemburg postigli su Ferretti, Mykkaneni i Wyders. Strijelci u timu Južnoafričke Republike bili su Levi, Zandre, Beek, Booi i Mlangeni. Za najkorisnije igrače prvenstva proglašeni su Sadan Uzair (JAR) i Ferretti Mathis (LUX).

 

DEPO PORTAL/md)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!