HTIO DA NASTAVI, ALI...

Zlatanu potekla krv, pukla arkada, Čileanac prošao puno gore: Žestok sudar glavama Ibrahimovića i Medele

Sport05.04.22, 10:35h

Zlatanu potekla krv, pukla arkada, Čileanac prošao puno gore: Žestok sudar glavama Ibrahimovića i Medele
Tek kad je vidio da je Medel prošao znatno lošije od njega, Šveđanin se smirio i pričekao da se Čileancu ukaže pomoć, a nakon svega Medel nije mogao nastaviti utakmic

 

 

 

U posljednjoj utakmici 31. kola talijanske Serije A, Milan i Bologna odigrali su bez golova, ali je na samom kraju susreta došlo do žestkog sudara glavama Zlatana Ibrahimovića sa štoperom gostujućeg tima Garyjem Medelom.


Ibrahimoviću je nakon toga pukla arkada, pao je na tlo, kratko se držao za glavu i shvatio da krvari. Ipak je brzo ustao sa željom da što prije nastavi utakmicu, znajući da njegovom timu treba pogodak za osvajanje tri boda.


Tek kad je vidio da je Medel prošao znatno lošije od njega, Šveđanin se smirio i pričekao da se Čileancu ukaže pomoć, a nakon svega Medel nije mogao nastaviti utakmicu i u 82. minuti je morao napustiti teren.

 

ibrahimovic-medela-sudar-glavama

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još