NA SNAGU STUPA NOVA ODLUKA

Novi Travnik: Dolazi prva neradna nedjelja za uposlene u trgovinama

Biznis Klub01.04.22, 21:52h

Novi Travnik: Dolazi prva neradna nedjelja za uposlene u trgovinama
Bit će ovo prvi put u poslijeratnom periodu za radnike zaposlene u sektoru trgovine da će imati zakonom reguliranu slobodnu nedjelju ili dan za obitelj, kako su ovaj dan nazvali u Općini Novi Travnik

 

 

 

 
Općina Novi Travnik obavijestila je gospodarstvenike koji posluju na području te općine da od 2. travnja stupa na snagu nova odluka o radnom vremenu prodajnih objekata, ugostiteljskih objekata i obrta na području Općine.
 

Bit će ovo prvi put u poslijeratnom periodu za radnike zaposlene u sektoru trgovine da će imati zakonom reguliranu slobodnu nedjelju ili dan za obitelj, kako su ovaj dan nazvali u Općini Novi Travnik.


Čitava procedura proglašenja nedjelje neradnim danom trajala je nekoliko mjeseci, a podršku su pružili i gospodarstvenici, koji su naglasili da nisu imali pad prometa u opcijama gdje je rad nedjeljom već zabranjen.

 

(FENA/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!