Sjedeća odbojka

Dominacija BiH: Bez izgubljenog seta do zlata!

Sport20.03.22, 12:29h

Dominacija BiH: Bez izgubljenog seta do zlata!
Igrači Ifeta Mahmutovića pobijeđivali su redom Nizozemsku, Srbiju, Njemačku i Hrvatsku. Sve reprezentacije savladali su bez izgubljenog seta i na taj način još jednom potvrdili dominaciju u ovom sportu

 

 

 

Reprezentacija BiH u sjedećoj odbojci pobijedila je i posljednju utakmicu Zlatne lige nacija reprezentaciju Hrvatske sa 3:0 i odbranila titulu u ovom takmičenju furiozno bez izgubljenog seta.

 

Zlatni momci prvi set riješili su u svoju korist 25:22. Drugi je također otišao na stranu bh. reprezentativaca rezultatom 25:23. Posljednji set bio je mnogo neizvjesniji od prva dva, ali su bh. reprezentativci uspjeli na kraju slaviti 26:24.

 

Igrači Ifeta Mahmutovića pobijeđivali su redom Nizozemsku, Srbiju, Njemačku i Hrvatsku. Sve reprezentacije savladali su bez izgubljenog seta i na taj način još jednom potvrdili dominaciju u ovom sportu, prenosi N1.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!