danas u BHT1 uživo

Zašto Amerikanci sada šalju poruku da dogovor o izmjeni Izbornog zakona ne znači dogovor po svaku cijenu?

Mediji17.03.22, 13:26h

Zašto Amerikanci sada šalju poruku da dogovor o izmjeni Izbornog zakona ne znači dogovor po svaku cijenu?
Današnji gost BHT1 uživo je predsjednik SDP-a BiH Nermin Nikšić

 

 


U BHT1 uživo pratite novi krug pregovora o izmjenama Izbornog zakona BiH. Zašto Amerikanci sada šalju poruku da dogovor o izmjeni Izbornog zakona ne znači dogovor po svaku cijenu? Mogu li bh. političari do kompromisa? Gost BHT1 uživo je predsjednik SDP-a BiH Nermin Nikšić.

 


Osamnaestog marta navršava se četiri godine od nestanka Davida Dragičevića. Ima li pomaka u istrazi? U kojoj je fazi predmet sada? To je tema razgovora sa advokatom porodice Dragičević Ifetom Feragetom.


Samit energetike u Trebinju... Prijeti li našem regionu nestašica gasa? Imamo li alternative ruskom gasu? Za BHT1 uživo govori Predrag Grujičić, ekspert za gas iz Evropske energetske zajednice.

 

Razgovarat će se i o ulozi nevladinih organizacija u lokalnim zajednicama. Kako unaprijediti održivi razvoj i zadržati građane u malim sredinama?


Emisiju BHT1 uživo gledajte od 16 časova.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!